راهکارهای نوین برای الکترونیکی شدن تجارت شما

برای کسب اطلاعات بیشتر با ما تماس بگیرید.

02174391400

لاراول چیست؟

مقدمه

لاراول یک چارچوب برنامه کاربردی وب با نحو رسا و زیبا است. لاراول تلاش می‌کند تا با کاهش وظایف رایج مورد استفاده در اکثر پروژه‌های وب، مانند احراز هویت، مسیریابی، نشست‌ها و کش کردن، دردسرهای توسعه را کاهش دهد.

هدف لاراول این است که بدون به خطر انداختن عملکرد برنامه، فرآیند توسعه را برای توسعه ‌دهنده خوشایند کند. توسعه دهندگان خوشحال بهترین کد را می‌سازند.

لاراول در دسترس و در عین حال قدرتمند است و ابزارهای قدرتمندی را که برای برنامه‌های کاربردی بزرگ و قوی مورد نیاز است فراهم می‌کند. وارونگی فوق‌ العاده کانتینر کنترل، سیستم مهاجرت رسا و پشتیبانی تست واحد کاملا یکپارچه، ابزارهایی را در اختیار شما قرار می‌دهد که برای ساختن هر برنامه ‌ای، نیاز دارید.

لاراول یک چارچوب PHP منبع باز است که در کنار آن قوی و قابل درک است. از الگوی طراحی مدل نما کنترلر پیروی می‌کند. لاراول از اجزای موجود فریم ورک‌های مختلف مجددا استفاده می‌کند که به ایجاد یک برنامه وب کمک می‌کند. برنامه وب طراحی شده به این ترتیب، ساختار یافته‌تر و عملی‌تر است.

لاراول مجموعه ای غنی از عملکردها را ارائه می‌دهد که ویژگی‌های اساسی چارچوب‌های PHP مانند CodeIgniter، Yii و سایر زبان‌های برنامه نویسی مانند Ruby on Rails را در خود جای داده است. لاراول دارای مجموعه ای از ویژگی‌های بسیار غنی است که سرعت توسعه وب را افزایش می‌دهد.

اگر با Core PHP و Advanced PHP آشنا هستید، لاراول کار شما را آسان‌تر می‌کند. اگر قصد دارید یک وب سایت از ابتدا توسعه دهید، لاراول باعث می‌شود از زمان خود صرفه جویی کنید. علاوه بر این، یک وب سایت ساخته شده در لاراول ایمن‌تر است و از حمله‌های وب جلوگیری می‌کند.

 

بیشتر بخوانید: فریم ورک NEXT.JS چیست؟

 

مزایای استفاده از لاراول

استفاده از فریم ورک لاراول دارای مزایای بسیاری است که در ادامه برخی از آن ها قرار داده‌ایم. لاراول در هنگام طراحی یک برنامه وب بر اساس آن، مزایای زیر را به شما ارائه می‌دهد:

  • برنامه وب به دلیل چارچوب لاراول مقیاس پذیرتر می‌شود.
  • زمان قابل توجهی در طراحی برنامه وب صرفه جویی می‌شود، زیرا لاراول از اجزای دیگر فریمورک در توسعه برنامه وب استفاده مجدد می‌کند.
  • این شامل فضاهای نام و رابط است، بنابراین به سازماندهی و مدیریت منابع کمک می‌کند.

Composer

Composer ابزاری است که شامل تمام وابستگی‌ها و کتابخانه‌ها می‌شود. این امکان را به کاربر می‌دهد تا با توجه به فریم ورک ذکر شده (مثلا مواردی که در نصب لاراول استفاده می‌شود) پروژه‌ای ایجاد کند. کتابخانه‌های شخص ثالث را می‌توان به راحتی با کمک Composer نصب کرد. تمام وابستگی‌ها در فایل composer.json که در پوشه منبع قرار می‌گیرد، یادداشت می‌شوند.

Artisan

رابط خط فرمان مورد استفاده در لاراول Artisan نام دارد. این شامل مجموعه‌ای از دستورات است که به ساخت یک برنامه وب کمک می‌کند. این دستورات از فریم ورک Symphony گنجانده شده‌اند که در نتیجه ویژگی‌های افزودنی در لاراول 5.1 ایجاد می‌شود.

ویژگی های لاراول

ویژگی های لاراول

لاراول ویژگی‌های کلیدی زیر را ارائه می‌دهد که آن را به یک انتخاب ایده آل برای طراحی برنامه‌های کاربردی وب تبدیل می‌کند.

مدولار بودن

لاراول 20 کتابخانه و ماژول داخلی را ارائه می‌دهد که به بهبود برنامه کمک می‌کند. هر ماژول با مدیریت وابستگی Composer یکپارچه شده است که به روز رسانی را آسان می‌کند.

آزمایش پذیری

لاراول شامل ویژگی‌ها و کمک‌هایی است که به آزمایش از طریق موارد مختلف کمک می‌کند. این ویژگی در حفظ کد مطابق با الزامات نیز تاثیر گذار است.

مسیریابی

لاراول یک رویکرد انعطاف پذیر برای تعریف مسیرها در برنامه وب به کاربر ارائه می‌دهد. مسیریابی به مقیاس بهتر برنامه کمک می‌کند و عملکرد آن را افزایش می‌دهد.

مدیریت پیکربندی

یک برنامه وب طراحی شده در لاراول در محیط‌های مختلف اجرا می‌شود، به این معنی که تغییر مداوم در پیکربندی آن وجود خواهد داشت. لاراول یک رویکرد ثابت برای مدیریت پیکربندی به روشی کارآمد ارائه می‌دهد.

Query Builder و ORM

لاراول از یک سازنده پرس و جو استفاده می‌کند که به پرس و جو در پایگاه داده با استفاده از روش‌های زنجیره ای مختلف کمک می‌کند. این برنامه ORM (Object Relational Mapper) و اجرای ActiveRecord به نام Eloquent را ارائه می‌دهد.

Schema Builder یا طرحواره ساز

Schema Builder تعاریف پایگاه داده و طرحواره را در کد PHP حفظ می‌کند. همچنین یک مسیر از تغییرات با توجه به مهاجرت پایگاه داده نگهداری می‌کند.

 

بیشتر بخوانید: فریم وورک REACT.JS چیست؟

 

Template Engine یا موتور قالب

لاراول از موتور Blade Template استفاده می‌کند، یک زبان قالب سبک که برای طراحی بلوک‌های سلسله مراتبی و طرح ‌بندی با بلوک‌های از پیش تعریف‌شده که شامل محتوای پویا است، استفاده می‌شود.

ایمیل

لاراول شامل یک کلاس ایمیل است که به ارسال ایمیل با محتوای غنی و پیوست‌ها از برنامه وب کمک می‌کند.

احراز هویت

احراز هویت کاربر یک ویژگی رایج در برنامه‌های کاربردی وب است. لاراول طراحی احراز هویت را آسان می‌کند زیرا شامل ویژگی‌هایی مانند ثبت نام، فراموشی رمز عبور و ارسال یاد آوری رمز عبور است.

ردیس

لاراول از Redis برای اتصال به یک جلسه موجود و کش همه منظوره استفاده می‌کند. Redis به طور مستقیم با جلسه تعامل دارد.

صف ها

لاراول شامل خدمات صف مانند ارسال ایمیل به تعداد زیادی از کاربران یا یک کار مشخص شده در Cron است. این صف‌ها به انجام کارها به روشی ساده‌‌تر و بدون انتظار برای تکمیل کار قبلی کمک می‌کنند.

رویداد و فرماندهی

لاراول 5.1 به بعد شامل Command Bus است که به اجرای دستورات و ارسال رویدادها به روشی ساده کمک می‌کند. دستورات در لاراول مطابق با چرخه عمر برنامه عمل می‌کنند.

 

سخن آخر

در این مقاله از راهکارگستران، سعی کردیم خلاصه ای در مورد فریم ورک لاراول توضیح دهیم. در صورتی که علاقه مند داشتن وب سایت، اپلیکشن تحت وب یا موبایل می‌توانید با ما در ارتباط باشید و از خدمات استفاده کنید

اگر به مشاوره، آموزش و خدمات طراحی وب سایت نیاز دارید